WP_004597%20copy-normal.jpg

Aina pyörää ei kannata keksiä uudestaan. Joskus on hyvä hiljentyä viisaiden sanojen äärelle ja kunnioittaa niitä pienellä lainauksella. Lainaus Katri Helenan kirjasta.

"On olemassa vain yksi valtava kokonaisuus, 

jossa on erilaisia osia, 

eri värähtelytaajuuksissa, 

ne muodostavat maailmankaikkeuden. 

Mutta ihmisen mieli pystyy ymmärtämään useimmiten vain sen, mikä näkyy, koska se on helpointa. 

Mielen valmistaminen ja kehittäminen on vaivalloista ja voimia vaativaa. Siksi kehittäminen tulee ajankohtaiseksi vasta, kun ihmisen oma voimavarasto on käytetty loppuun ja jumalallinen osa hänessä alkaa toimia. Sen toiminnan aikana jokainen sielu lähestyy oikeaa, alkuperäistä muotoaan ja saa ottaa vastaan tietoa suuremmasta elämän kokonaisuudesta.

Aina ei ehditä saada tätä tietoa elämän aikana, mutta se kyllä selviää kuoleman jälkeen. 

Aina on paikkansa jokaisella.

Jos ihminen on ollut hyvän voiman suojassa eläessään, hän on valmis uuteen vaiheeseen henkimaailmassa. Ei tarvita suuria näkyjä kaikille, eikä uskoa ihmisen mittapuun mukaan. Jumala antaa jokaiselle hänen oman mittansa mukaisen paikan ja ihmiseltä vaaditaan vain sydämensä äänen kuuntelua.

Ei kaavojen laatijien mittaamaa näyttöä.

Jokaisella ihmisellä on oma erilainen tiensä, Jumalan suuri kokonaisuus pitää sisällään ne kaikki. 

On vain kuljettava toivossa löytää ja oppia.

Usko on tapa kuulla sydämen sisäinen sanoma, joka tulee henkiruumiin kautta, materian välityksellä ymmärrettävään muotoon. Se on voimakasta sanomaa ikuisuuksien viisaudesta, siitä suuresta yhtenäisestä kokonaisuudesta, joka on jokaisen koti, alku ja loppu. 

Ihmisen suurin ongelma on todella jokainen luotu itse. Tulette valon maailmoista, mukananne kätketty tieto. Jokaisen ymmärrys on sen mittainen, mikä on hänen kehityksensä kehollistumisensa jälkeen. Jokaisen työ on tulla tuntemaan oma minänsä, avoimena ja rehellisenä." 

Kiitos, kiitos, kiitos.